Sortida de tutoria de l’alumnat de 1r de GS de Documentació i Administració Sanitàries

El passat 22 de setembre, com a sortida de tutoria, l’alumnat de 1SDAS va fer el circuit d’orientació del Barri Vell i la Devesa de Girona. Ha estat una activitat lúdica que ens ha permès començar a conèixer-nos d’una manera distesa i divertida

#ewic-con-141776169e1dd7682f .flex-direction-nav .flex-next,… Llegeix més»

Xerrada-taller amb Joana Frigolé: construïm futur

El passat dijous 30 de setembre Joana Frigolé, psicòloga, coach i conferenciant va oferir, a l’alumnat dels cicles de grau superior de Documentació Sanitària i Higiene Bucodental,  un taller sobre resiliència i emocions saludables. Després d’haver conviscut amb  la crisi COVID  i sabent que al… Llegeix més»

Visita d’IMMUCOR

El dia 14 de setembre ens va fer una visita el Sr. Francesc Ribas director de màrqueting d’IMMUCOR per tal de parlar-nos de la seva àmplia gamma de productes dirigida a l’immunodiagnòstic. Així mateix ens van fer entrega de forma desinteressada de diversos pòsters divulgatius… Llegeix més»

EL QUE BÉ COMENÇA, BÉ ACABA!

L’alumnat de PFI hostaleria de Girona hem estat treballant de manera transversal entre elsdiferents mòduls comuns impartits durant tot el curs; matemàtiques, català, seguretat ihigiene… també hem desenvolupant competències bàsiques com la competència digital, decomunicació, l’artística… etc.Però no podem oblidar les competències professionals, afavorint la… Llegeix més»

Girona – 2n d’ESO

El dijous 17 de juny, aprofitant el final de curs, els alumnes de 2n d’ESO ens vam acomiadar fent una sèrie d’activitats diferents, entre elles una sortida a Girona on vam aprofitar per fer un gelat ben fresquet i fer passar així la calor.

Ha estat… Llegeix més»

Medalla de Plata al Catskills de Perruqueria

L’alumna Lourdes Costa Dos Santos del cicle superior d’Estilisme i direcció de perruqueria ha guanyat la medalla de plata en l’edició d’aquest any del Catskills de Perruqueria.

De part de tot l’institut, l’equip de professores i de la teva tutora, enhorabona per aquest èxit!!!

#ewic-con-138266169e1dd868ec .flex-direction-nav .flex-next,… Llegeix més»