Prefectura Provincial d’Inspecció de Telecomunicacions de Girona

  • Tècnic Superior en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtica
  • Girona

Pagina web Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals

Avanç Digital

Estem buscant un candidat per ocupar una plaça a la Prefectura Provincial d’Inspecció de Telecomunicacions de Girona.

Es tracta d’un contracte en pràctiques d’un any per tenir una 1ª experiència a l’administració.

El candidat ha de tenir el Cicle Formatiu de Grau Superior en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics, que a la data d’inici del contracte (previsiblement 1 d’octubre de 2022), sigui menor de 30 anys i hagi obtingut el títol en un període inferior als 3 anys immediats, és imprescindible que tingui carnet de conduir.

Les seves funcions correspondrien a assistència a la resolució de reclamacions per interferències perjudicials als serveis de radiocomunicacions. Suport tècnic a les visites d’inspecció a estacions radioelèctriques, per realitzar comprovacions tècniques dels paràmetres de les emissions. Manteniment, posada a punt i maneig de l’equipament de mesures radioelèctriques. Col·laboració en la realització d`informes. Suport tècnic en els procediments d`autorització de xarxes i estacions radioelèctriques. Col·laboració en la vigilància del mercat d’equips de telecomunicació.

És de jornada complerta de 37,5h/set de 8-15:30h. tot l’any, la retribució per el grup professional M1 seria 19888,82€ / any (14 pagues).

Estic en tràmits per donar d’alta l’oferta a través del SOC de Girona, però també voldria traslladar la oferta als centres formatius de Girona on facin CFGS STI, és per això que m’adreço a vosaltres, per tal que pugueu incorporar l’oferta a la borsa de treball o traslladar als interessats que els candidats es seleccionaran a través del SOC a Girona.

Per inscriure't en aquesta oferta envia les teves dades per correu electrònic a mvilarnau@economia.gob.es