Reserva hora: Jornada Portes Obertes ESO

ENLLAÇ A LA PRESENTACIÓ DE LA JORNADA DE PORTES OBERTES

La jornada de portes obertes per a les famílies que les seves filles i fills el curs vinent faran 1r ESO es durà a terme els següents dies:

 • Dimecres 3 de març de 2021
 • Dijous 4 de març de 2021

Els horaris de les visites serà a les 16:00 h el primer torn; i a les 17:00 h el 2n torn, en grups de màxim 10 persones. En funció de la demanda es programarien més dies.

Per tal de demanar hora, cal que us identifiqueu primer en aquest portal web (a dalt a la dreta de la pàgina, l’opció “Entra”). (Un cop hàgiu entrat a la pàgina, ja podeu escollir un dels dies de la jornada i una hora al calendari que apareix a continuació).

 • nom d’usuari: portesobertes
 • contrasenya: portesobertes2021

En cas d’alguna dificultat en l’accés podeu escriure a: secretaria.xifra@gmail.com


    
    

Informació de contacte

Els camps amb * son obligatoris


Resum de la reservaSegons la normativa vigent del “REGLAMENTO (UE) 2016/679 DEL PARLAMSegons la normativa vigent del “REGLAMENTO (UE) 2016/679 DEL PARLAMENTO EUROPEO Y DEL CONSEJO de 27de abril de 2016 relativo a la protección de las personas físicas en lo que respecta a al tratamiento de datos personales y a la libre circulación de estos datos”, les vostres dades són enregistrades a la secretaria del centre Institut Narcís Xifra i Masmitjà del Departament d’Ensenyament, en el registre d’entrada i seran utilitzades per a la gestió acadèmica, gestió administrativa i comunicació amb l’interessat. En qualsevol moment podeu fer ús del vostre dret de rectificació o supressió de les dades dirigint-vos a la secretaria del centre. Per tant autoritzo amb Si a que les meves dades siguin utilitzades per la gestió acadèmica i administrativa i comunicacions amb el centre segons la normativa vigent del /REGLAMENTO (UE) 2016/679 DEL PARLAMENTO EUROPEO Y DEL CONSEJO de 27de abril de 2016 relativo a la protección de las personas físicas en lo que respecta a al tratamiento de datos personales y a la libre circulación de estos datos.ENTO EUROPEO Y DEL CONSEJO de 27de abril de 2016 relativo a la protección de las personas físicas en lo que respecta a al tratamiento de datos personales y a la libre circulación de estos datos”, les vostres dades són enregistrades a la secretaria del centre Institut Narcís Xifra i Masmitjà del Departament d’Ensenyament, en el registre d’entrada i seran utilitzades per a la gestió acadèmica, gestió administrativa i comunicació amb l’interessat. En qualsevol moment podeu fer ús del vostre dret de rectificació o supressió de les dades dirigint-vos a la secretaria del centre.