L’alumnat de PFI hostaleria de Girona hem estat treballant de manera transversal entre els
diferents mòduls comuns impartits durant tot el curs; matemàtiques, català, seguretat i
higiene… també hem desenvolupant competències bàsiques com la competència digital, de
comunicació, l’artística… etc.
Però no podem oblidar les competències professionals, afavorint la integració dels
coneixements i habilitats adquirides en els mòduls:
Han triat una oferta d’un menú amb uns entrants, primers plats , segons plats i postres.
Han buscat receptes i han confeccionat les fitxes tècniques de cada plat.
Han fet les comandes per poder disposar de totes les matèries primeres.
Han fet el disseny de la carta i han posat preu a la seva oferta.
Finalment han confeccionat i presentat els plats que han triat.
Tampoc cal oblidar l’assoliment d’objectius generals com són el treball cooperatiu o en petit
grup, repartiment de tasques, responsabilitat i compromís. Sense voler i amb pocs mesos
aquests nois i noies s’han convertit en adults que tenen projectes de futur i ganes de seguir
tirant endavant.
Segur que ho aconseguiran!