El PTT d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració aquest segon
trimestre ha incrementat el número d’hores de formació professional i a més
del professor tècnic han pogut realitzar unes hores amb altres professionals
del sector, així com rebre una formació en manipulació d’aliments que serà
reconeguda mitjançant una certificació.
En l’àmbit de la cuina han après a elaborar diferents plats com fideuàs,
arrossos, enfilats, salses per acompanyar, així com també diversos entrants
freds (amanides, canapès, sushi, tàrtars…) i variats aperitius calents
(calamars, nuggets, patates braves, montaditos, truites …).
En l’àmbit de bar i cafeteria han après el servei de vins i caves, i han realitzat
una cata olfactiva i visual. Una sessió la van dedicar a aprendre a elaborar
llimonades, liquats, batuts, xarops, smoothies i granissats. I també van tenir
l’oportunitat de compartir una sessió amb una gran barista que els va ensenyar
i explicar la tècnica de “l’arte latte” .
Realment ha estat un trimestre molt profitós i motivador on l’alumnat ha
tingut l’oportunitat de millorar els seus coneixements i habilitats culinàries i
de servei per tal d’anar preparant-se per l’inici de la darrera etapa del curs
que inclourà la formació pràctica en empreses. Estan tots molt il·lusionats i
amb ganes de poder aprendre encara més dins dels centres de treball.