3r ESO VISITA EL CENTRE DE SALUT JOVE INTEGRAL

Els alumnes de 3r d’ESO han realitzat al llarg d’aquest trimestre 2 taller participatiu. El primer taller, va durar dues hores i consistia en una xerrada desenvolupada per un   professional de l’Equip Municipal de Promoció de la Salut (EMPSA) i entre el dimarts i dimecres d’aquesta setmana s’ha realitzat l’últim, on els alumnes hem anat al Centre de Salut Jove Integral  i una professional els ha fet participar en un taller que acabava de solucionar tota una serie de dubtes i preguntes que els alumnes els hi feien.  En aquests tallers es treballen diferents conceptes relacionats amb la sexualitat i les relacions sexuals i afectives, com a part vital en la construcció de la identitat personal dels adolescents i joves.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de relacions interpersonals, autoconeixement i gestió d’emocions i sentiments.

Els alumnes han valorat molt positivament aquesta activitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.