Aventures i camins romans amb 1r de batxillerat

Els dies 26 i 27 d’octubre els alumnes de 1r de batxillerat gaudiren d’una sortida al Ripollès organitzada per les seves tutories i també per la matèria de llatí i món clàssic. 

El matí del dia 26 el van passar a Molló Parc, realitzant esports d’aventura, i també fent una descoberta al poble de Molló. Després d’arribar a l’allotjament i dinar, en una casa de colònies de Sant Pau de Segúries, van caminar durant dues hores per la Via Ànnia (o Camí del Capsacosta), antiga ruta romana que unia el Pirineu amb la Via Augusta i que encara conserva el traçat i molta part de l’estructura original. Al vespre, en havent sopat, es va fer un joc de nit, s’observaren els estels i es va explicar la popular llegenda del Comte Pau de Segúries i Sibil·la de Vilanova.

L’endemà es va caminar des de Sant Pau fins a Camprodon, on es realitzà un petit tour fotogràfic.

La sortida va anar molt bé i serví per reforçar coneixements i llaços dins el grup d’estudiants i professors de 1r de batxillerat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.