Com seria Leonardo da Vinci al segle XXI?

Leonardo da Vinci va ser un  artista total, revolucionari, visionari, que va transformar i va ser precursor en la manera de veure el món. En els seus tractats parlava de la perspectiva atmosfèrica o aèria. Sens dubte una manera diferent de veure i plasmar el món.

Però nosaltres ens hem plantejat com seria Leonardo al segle XXI.I el que tenim clar és que Leonardo al segle  XXI, podria ser, ens agradaria molt que fos una dona, la Leo.  Una dona que vol transformar i canviar la mirada, la perspectiva d´un món que no li agrada, perquè és hostil i ple de desigualtats. Tot un repte. Aquest és el gir argumental, en clau de gènere, que ha motivat aquest treball que podeu veure exposat en el passadís principal de l´institut i també en un  vídeo.

Aquest treball l´han realitzat els nois i noies d´ESO a Visual i Plàstica i és un homenatge a totes les dones silenciades al llarg de la història, a totes les que no han pogut dir res, ni ser el que volien.

Aquest treball ha tingut el recolzament de la Cristina Vila, tècnica d´Igualtat de l´Ajuntament de Girona, que ha fet alguns tallers al centre amb l´alumnat de 1r i 4t d´ESO

Finalment, el nostre treball ha estat aprofitat per l´Ajuntament de Girona que ha posat 12 opis repartits per la ciutat per fer campanya del 25 N.

link del video:https://vimeo.com/302396054

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.