Compromeses amb la salut mental

El passat divendres 15 de desembre, l’alumnat de 1r del cicle de Documentació i Administració Sanitàries vam viure una experiència molt enriquidora en visitar l’exposició “Diàlegs amb Art”, una coproducció de diferents serveis de salut mental de l’Institut d’Assistència Sanitària (Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària, l’Hospital de Dia d’adolescents, l’Hospital de Dia d’adults, el Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) del Gironès-Pla de l’Estany i la Unitat d’Hospitalització Especialitzada en Discapacitat Intel·lectual) dedicada a la divulgació social de la salut mental. 

Durant la visita, vam tenir l’oportunitat de conèixer de prop les històries que es trobaven darrere de cadascuna de les obres d’art exposades i d’interactuar amb experts en salut mental. 

Aquesta proposta s’emmarca dins d’un context més ampli, ja que uns dies abans, la Comissió Mixta en Salut Mental de les Comarques Gironines va presentar el seu projecte “Compartint Experiències”. 

Ambdues iniciatives tenen com a objectiu sensibilitzar i lluitar contra l’estigma associat a la salut mental.

A través d’aquestes experiències, es pretén promoure una conversa més oberta sobre la salut mental dins del cicle, creant un entorn que posi èmfasi en el suport i la comprensió mútua. D’aquesta manera, els futurs professionals estaran més capacitats per proporcionar l’atenció adequada als pacients/usuaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.