Consell d’Adolescents de Girona

El dijous 17-06-2021, en Zoubaïr Mahali, alumne de 1rESO, va participar en la cloenda del Consell d’Adolescents de Girona com a conseller representant del nostre institut.

L’acte es va dur a terme al Teatre Municipal de Girona, i va tenir la  participació del regidor d’Educació, Infància i Esports, l’Àdam Bertran i també de l l’alcaldessa Marta Madrenes,

El Consell d’Adolescents és un projecte de participació ciutadana articulat a través de la implicació dels nois i noies de Girona en temes d’interès per a ells i per a la ciutat.

Aquest any, els joves han volgut conscienciar a la població d’utilitzar mitjans de transport més saludables i menys contaminants (bicicleta, autobús, anar a peu). Cada institut ha fet diferents vídeos, pòsters, infografies, tríptics ….”i el regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.