Dinàmiques actives. Igualtat d’oportunitats.

El departament de FOL junt amb la coordinació d’Orienta FP del centre,  vàrem proposar  una activitat transversal per tal de treballar la perspectiva de gènere a l’FP.

En aquesta primera experiència els i les alumnes dels CFGM de Xarxes i telecomnunicacions i Perruqueria van compartir una dinàmica activa,  que consistia en dura a terme tasques pròpies d’ambdos cicles. Posteriorment vam tenir un espai de reflexió sobre les competències i perfils professionals així com la igualtat d’oportunitats entre homes i dones que té cada cicle. Vam arribar a la conclusió que, independentment del gènere amb el qual ens identifiquem, tots i totes podem desenvolupar les diferents competències i capacitats requerides pels currículums professionals d’una i altra família professional.

Va ser una jornada molt satisfactòria per a totes i tots,  que ens agradaria anar repetint i ampliant a més cicles en futures ocasions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.