ESPA signa un conveni de col·laboració amb l’institut narcís Xifra de Girona per a recolzar la formació de futurs professionals.

A ESPA estem compromesos amb el desenvolupament i la formació dels futurs professionals dels sector. És per aquesta raó que estem orgullosos d’anunciar la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Institut Narcís Xifra de Girona, una destacada institució educativa compromesa amb l’excel·lència en la formació tècnica y professional.

Com a part d’aquest conveni, ESPA ha donat diverses unitats de les nostres bombes amb l’objectiu que els i les estudiants del cicle formatiu de grau mitjà d’Instal·lacions elèctriques i automatismes puguin treballar amb equips d’alta qualitat i tecnologia avançada que els proporcionaran una experiència educativa enriquidora i rellevant per a la seva carrera.

A ESPA, entenem que l’educació i la formació pràctica són fonamentals per a preparar els i les estudiants per al món laboral. Aquest conveni no només reforça el nostre compromís amb l’educació sinó que també subratlla la nostra dedicació per a fomentar el creixement i desenvolupament de futurs professionals del sector.

L’institut Narcís Xifra de Girona és un centre reconegut per el seu enfocament en l’educació pràctica i compromís amb l’excel·lència. Col·laborant amb la institució, ESPA contribueix de manera significativa a l’enriquiment del currículum educatiu assegurant que els estudiants rebin una formació integral que combini la teoria i la pràctica.

Volem expressar el nostre agraïment a l’Institut Narcís Xifra i Masmitjà per la seva confiança i col·laboració en aquest projecte. Estem segurs que aquesta aliança tindrà un impacte positiu en la formació dels estudiants preparant-los millor per al seu futur i desenvolupament com a professionals altament capacitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.