Inaugurem el Punt Lila-Rainbow

Dimecres 20 de desembre vàrem inaugurar el  Punt Lila-Rainbow de l’Institut Narcís Xifra amb una activitat de difusió. Creiem fermament que els instituts són o haurien de ser espais de socialització d’adolescents i joves, i juguen un paper molt important en la construcció i la perpetuació d’estereotips, rols i identitats de gènere, de les discriminacions i violències per raó de sexe, gènere i/o orientació sexual.  
L’objectiu principal de la iniciativa és afavorir un ambient d’inclusió per motius d’orientació sexual, identitat de gènere i/o expressió de gènere, i prevenir, combatre i eradicar qualsevol situació de discriminació en la comunitat d’estudiants. 

Es tracta de crear un punt de trobada, un espai segur on poder acudir en cas de necessitat, no només per coses que puguin estar passant a l’institut, sinó també per a parlar d’inquietuds, malestars i funcionament de tots aquells aspectes que tenen marge de millora. Perquè al XIFRA HI CABEM TOTXS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.