L’alumnat d’anatomia Patològica visita el VHIO

El passat dimecres al matí amb l’alumnat de segon d’Anatomia Patològica vam anar a visitar l’Institut d’Oncologia del Vall d’Hebron (VHIO), on ens van explicar com de lligats estan l’assistència i la recerca: a partir de biòpsies de tumors de pacients de l’hospital que implanten a ratolins, es busquen fàrmacs eficaços per a aquell pacient. Es dissenyen fàrmacs i tractaments eficaços per a diferents tipus de tumors i/o es fan assajos clínics per tractar als pacients. També vam poder veure el paper que juguen els tècnics en Anatomia Patològica en tots aquests processos i les tècniques que realitzen. En petits grups ens van ensenyar les instal·lacions i com treballen en els laboratoris d’oncologia i genòmica. 

A la tarda vam visitar el Saló de l’Ensenyament de Barcelona, perquè l’alumnat pogués conèixer i informar-se de les diferents opcions que tenen per al seu futur un cop acabin el cicle. 

Una sortida molt profitosa!

2 comentaris

  1. AvatarTxell Bach i Raich

   Bon dia,

   Pots mirar diverses opcions per poder tenir parts del grau superior i també pots estar al cas i fer la preinscripció de cares al curs vinent.

   Informa’t al menú de la pàgina web a l’apartat de mesures flexibilitzadores i a gencat.cat (a educació) per el tema de preinscricpicons.

   gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.