MIRA’M

L’exposició que han inaugurat els alumnes del PTT de Vendes, oficina i atenció al públic en motiu de la diada de Sant Jordi. 

Si una cosa ens va regalar el confinament va ser el fet de reinventar-nos.

Una de les iniciatives més populars va ser la del Getty Museum Challenge, un projecte creatiu que invitava a la població a recrear obres d’art de totes les èpoques fent ús dels objectes que es tenien per casa. 

Tot i la popularitat del Getty Museum Challenge, hem de dir que no fou el primer en tenir aquesta idea. El conegut compte holandès d’Instagram de Tussen Kunst en Quarantaine, traduït com L’art i la quarantena,  es va adelantar al Getty i feia mesos que compartia meravelloses recreacions a la seva xarxa social. 

Els alumnes del PTT de Vendes, oficina i atenció al públic, en motiu de la diada de Sant Jordi, hem volgut acostar-nos a la cultura, apropant-nos a personatges que ens cridaven l’atenció per la seva trajectòria personal o professional,  i ens hem atrevit a recrear-los afegint-nos a aquest repte tan popular. 

Aquesta exposició està penjada al Servei Municipal d’Ocupació de Girona fins el proper dijous 29 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.