NOU PERFIL AL PFI-PTT GIRONA

Aquest curs 2020-2021 l’Ajuntament de Girona i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya han apostat per introduir un nou perfil dins del  PFI-PTT de Girona.

El perfil que s’ofereix és el d’auxiliar de construcció i s’està portant a terme a les instal·lacions municipals de Can Po Vell. Els nostres 16 joves van iniciar el programa  amb moltes ganes el 14 de setembre i ara ja fa unes setmanes que han començat a practicar amb la paleta i el ciment!

Si teniu ganes de saber el dia a dia d’aquest perfil professional podeu visitar el nostre Instagram pttconstrucciogirona.

El Pla de Transició al Treball és una modalitat de Programes de Formació i Inserció (PFI) dissenyada per proporcionar a nois i noies recursos personals i professionals perquè puguin trobar feina i/o continuar la seva formació. La seva durada és d’un curs escolar.

El PTT s’adreça a joves entre 16 a 21 anys que han deixat o finalitzat l’ensenyament secundari obligatori sense obtenir la titulació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.