Projecte de Sostenibilitat als Centres

Clica aquí per anar al sites de Sostenibilitat als Centres

Des de la Xarxa EmprenFP estem treballant la metodologia Design Thinking i junt a un grup de centres d’FP varem triar un projecte per a millorar la sostenibilitat dels nostres centres. Estem a la fase de testeig i volem verificar el què funciona i millorar allò que no funciona tant bé.

És per això que us demanem si li podeu fer una ullada al link. Si voleu compartir la vostra opinió i experiència tenim un apartat de suggeriments al mateix Sites.

Aquest Sites ha estat elaborat per centres de Formació professional integrants d’EmprenFP de diferents famílies professionals. Aquest projecte pretén motivar i inspirar la resta de centres amb la creació d’un repositori d’accions encaminades a la sostenibilitat dels centres educatius de Catalunya i també recollir aquelles pràctiques portades a terme per altres centres creant una xarxa que es retroalimenti i ens ajudi a millorar a tots.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.