Projectes de Robòtica Industrial

Com el curs passat, en l’última tasca del mòdul de robòtica industrial del CFGS d’Automatització i Robòtica Industrial, l’alumnat ha d’elaborar un projecte aplicant els continguts treballats al llarg del curs. Tres dels projectes més destacats són:

Simulació d’una cel·la robotitzada de comandes d’ampolles de vi
Una cel·la robotitzada que simula la gestió de comandes d’ampolles de vi. A part de la seva espectacularitat en la gestió del producte, el més destacat és la programació de l’aplicació per adaptar-se a la comanda desitjada. 

Comunicació Robot IRB120 + Siemens S71500 + HMI Delta DOP-107EG
Una aplicació amb el robot físic que disposem al centre, el qual es comunica amb un autòmat i una pantalla. L’aplicació sembla senzilla, però la dificultat rau en la comunicació entre els elements. 

Simulació d’una cel·la robotitzada d’empaquetament de productes carnis
Una cel·la robotitzada que simula l’empaquetament de dos productes carnis. Destacar la distribució compacta dels elements necessaris per automatitzar aquest procés.

Enhorabona als creadors per la feina feta. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.