Taller: Adolescents i literatura, el tàndem perfecte!

El dimecres 1 de juny va tenir lloc el taller de dinamització lectora adreçat a les famílies de l’institut. Es tracta d’una activitat que s’emmarca en el Projecte Lector de Centre en què participa l’alumnat i que, enguany, continua creixent i explorant noves oportunitats, com la que representa aquest espai de trobada amb les famílies.

De la mà de la llibretera Mònica Armangué, especialitzada en literatura infantil i juvenil, les mares i pares que hi van participar van poder conèixer propostes literàries d’actualitat i diverses que complementen la tasca educativa que desenvolupem al centre. També, es va conversar sobre diferents eines i estratègies per fomentar el gust per la lectura a casa.

A l’Institut Narcís Xifra  tenim molt present la importància d’establir vincles de treball conjunt entre les famílies i el professorat per afavorir el desenvolupament positiu dels nostres estudiants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.