TREBALLANT PER PROJECTES AL PFI-PTT GIRONA

Aquest segon trimestre, el PFI-PTT de construcció de Girona està realitzant un rec per a l’abastament d’aigua potable a dues matrius de les Hortes de Sta Eugènia. Aquesta va ser una demanda de l’Associació d’Usuaris de les Hortes de Sta Eugènia i de l’Ajuntament de Girona. Per tant, una necessitat ben real a la que donar resposta!

A partir d’aquí, inicialment l’alumnat va treballar cada material que intervenia i cada element o sistema constructiu (tubs d’aigua, colzes, derivacions, arquetes, etc.) necessari per a la seva execució. Posteriorment es va fer una petita reproducció pràctica en sec a les instal·lacions de Can Po Vell per finalment, després de prendre les mesures i replantejar les cotes, iniciar el procés d’execució. Així doncs, ara ja han obert rases, han fet llits de sorra, han disposat els tubs i han construït les arquetes necessàries per a la seva derivació. 

En aquests moments ja falta ben poc per a enterrar els tubs i tancar el projecte de la primera matriu.

Si voleu seguir pas a pas tot el seu procés constructiu podeu entrar al nostre compte d’Instagram @pttconstrucciogirona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.