AULES D’EMPRENEDORIA. Comunicació oral amb Núria Riquelme.

Aquesta setmana hem après una mica més sobre la importància de l’expressió oral, indispensable tant a nivell personal, com acadèmic i professional. La periodista Núria Riquelme coneguda per la seva veu a la ràdio, on ha treballat durant molts anys, ens ha explicat uns trucs fàcils i pràctics per a comunicar de manera directa i efectiva. Sabíeu que un to de veu equivocat pot generar un conflicte? Sabíeu que el somriure obre portes? I el secret més important: assajar és bàsic per transmetre el missatge tot i que improvisar no està prohibit! 

El què diguem i el com ho expressem passa per un bon guió, un llenguatge corporal natural i una veu que capti l’atenció. En resum, una sessió que hem gaudit i de la qual n’hem extret tips que segur que ens seran molt útils. Fora nervis i a comunicar!

Podeu visualitzar el vídeo de la sessió anant al següent link:

https://drive.google.com/file/d/1aPriSj7p4jTkkmgv_v-c1jGoJVg1Mvvu/view?usp=sharing

(Per a tota la comunitat del centre: caldrà que demaneu accés previ identificant-vos amb el vostre correu gmail/xtec, nom i cognoms, curs /especialitat)

“Taller relacionat amb activitats d’Aules d’Emprenedoria dels Fons Socials Europeus i del Ministerio de Educación”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.