XERRADA EMPRESA IGUS A L’INSTITUT

Plastics for longer life

El passat 23 de novembre de 2017, el director comercial d’Igus Espanya, Antonio Reyes, va venir a la nostra escola a fer-nos una xerrada per informar-nos sobre les possibilitats del materials plàstics a la indústria.

Igus®, multinacional Alemanya, on produeix i realitza proves i investigacions a Colònia. Disposa d’un laboratori de proves, amb configuracions de proves per a cadenes portacables, cables altament flexibles, coixinets plàstics, rodaments de boles, conjunts de rosca i cargol, materials en barra, cèrcols de pistó , etc. En tan sols 24 h o fins i tot en el mateix dia, igus® pot arribar a subministrar 100.000 productes. Cal destacar, que qualsevol empresa o particular pot comprar a Igus, sense necessitat d’unitats mínimes.

Solucions industrials per la indústria marítima (Industria de construcció de vaixells, embarcacions esportives,…); tecnologia mèdica (Prótesis); Vehicles de dues rodes (Indústria de la bicicleta Motocicletes i scooters); Disposició (Estacions Depuradores d’Aigües Residuals; Plantes de compostatge,..); Magatzem & logística; Indústria del empaquetat, de begudes, alimentària; energia (eòlica, solar,…); Impressores 3D; Robots; Grues; Industria automòbil; Maquinaria de construcció; Maquinaria agrícola; Aviació; disseny industrial de maquinaria pesada; Construcció de plantes Robots de servei de la Industria tèxtil; Tecnologia de impressió; maquinària pel rentat de cotxes; Fabricació de material per a la construcció; Producció de pneumàtics,….

Des de l’Institut Narcís Xifra volem agrair a l’empresa Igus i especialment a Antonio Reyes, per la xerrada realitzada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.