XERRADA LUBRICANTS PER PART DE L’EMPRESA BRAMMER

El 31/03/17 el Sr. Ramon Geis , Manager de la sucursal Brammer ubicada a Sant Julià de Ramis, va venir a fer-nos una xerrada sobre els diferents tipus de lubricants i usos.

Brammer és una empresa líder proveïdora de productes de manteniment, reparació i revisió per la industria mitjançant una extensa gamma de recanvis i una assistència tècnica 24 hores. Tenen solucions en rotació, transmissió mecànica, elèctrica, pneumàtica i eines i productes de manteniment, com ara els lubricants de la marca Klüber Lubrication.

Mitjançant assessorament personal ajuden als seus clients a aconseguir l’èxit. Klüber Lubrication desenvolupa lubricants d’alt rendiment, eficients i avançats.

Ens va explicar la influència de la lubrificació reduint la fricció, el desgast, augmentant l’eficiència dels sistemes amb la conseqüent augment de productivitat. Posteriorment la metodologia d’aplicació del lubricant, el respecte al medi ambient i l’estalvi energètic. I finalment els olis lubricants (vegetals, minerals i sintètics i additius), la lubricació d’engranatges, grasses lubricants i lubricants sòlids o pastes per facilitar el muntatge.

Des de l’Institut Narcís Xifra agraïm la col·laboració de l’empresa Brammer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.