TRIA EL TEU BATXILLERAT!

Al Xifra podràs traçar el teu futur camí professional a partir de modalitat que més encaixa a les teves preferències.

Descobreix les ciències de la salut!

Modalitat: Ciències i tecnologia. T’apassiona la biologia humana i vols endinsar-te en el món sanitari i de la recerca biomèdica? Descobreix el nostre itinerari en ciències de la salut.

Descobreix les noves tecnologies i enginyeries!

Modalitat: Ciències i tecnologia.Tens curiositat pels sistemes informàtics i la robòtica? Ets un/a apassionat/da de les tecnologies? Si t’interessa el món de l’enginyeria i el pensament lògic, aquest és el teu itinerari.

Descobreix el món de l’empresa i màrqueting!

Modalitat: Humanitats i ciències socials. T’interessa el món de l’empresa i la realitat econòmica? Ets una persona amb capacitat d’aportar idees innovadores i fer recerca de solucions emprenedores? Aposta per aquest itinerari.

Descobreix el món de la comunicació audiovisual!

Modalitat: Humanitats i ciències socials. T’interessa el món del periodisme i la comunicació? Ets una persona creativa i amb ganes d’analitzar, interpretar i difondre el que passa al teu entorn? Crea, edita i produeix el teu itinerari.

Descobreix el món de les humanitats!

books, read, to learn-3322275.jpg

Modalitat: Humanitats i ciències socials. T’apassionen els codis lingüístics i l’aprenentatge de nous idiomes? La lectura i la interpretació són el teu fort? Si t’agrada perdre’t en els clàssics i conèixer la història i el pensament, aquest és el teu itinerari.