Certificats professionals: formació gratuïta per a persones a l’atur.

Vols aprofitar el temps mentre busques feina? T’interessa formació amb certificació acreditada per accedir a cicles formatius? Necessites ampliar les teves habilitats professionals? 

A l’institut Narcís Xifra i Masmitjà oferim Certificats de professionalitat totalment gratuïts i en modalitat presencial:

Confecció i publicació de pàgines web. Durada 600… Llegeix més»

VIATGE DE FINAL D’ETAPA A CANTÀBRIA

L’alumnat de 4t d’ESO ha viatjat a les terres cantàbriques durant aquesta darrera setmana.Hem fet un munt d’activitats i també hem visitat monuments i pobles de la serralada. D’entre totes les activitats, cal destacar la baixada de sis quilòmetres en caiac des d’Unquera, la visita… Llegeix més»

Xifra Summer Fest

Ja s’acaba el curs!

El dia 28 de juny farem un dinar abans de marxar de vacances amb tot el professorat que vulgui apuntar-s’hi… Anima’t i vine a dinar després del claustre.

Comissió de festes del Xifra

Erasmus+ CFGM Cures Auxiliar d’infermeria a Perpinyà

Estrenem mobilitat a Perpinyà pel CFGM de CAI! 

L’Aina i la Maria Belen ja han començat les seves pràctiques. Estaran 4 setmanes gràcies al programa KA122_VET. Estan molt contentes i il·lusionades per aquesta oportunitat. 

Des del Xifra us desitgem unes molt bones pràctiques i que gaudiu d’aquesta estada.

#ewic-con-2075466708b90ea9c4… Llegeix més»

8a Competició d’Automatització a l’Institut Narcís Xifra, a Girona.

El 17 de maig, un total de 28 estudiants van participar a la 8a competició d’automatismes de l’institut.

Els concursants van haver de dissenyar una màquina amb un sol motor i un sistema operatiu automàtic. Tots els estudiants van acabar el repte proposat i només els… Llegeix més»

Acomiadem el curs del CFGS d’Anatomia patològica i citologia de la millor manera possible: amb el Dr. Narcís Bardalet.

El Dr. Narcís Bardalet, reconegut forense figuerenc, ens ha delectat amb una xerrada sobre medicina legal i forense que ens ha permès endinsar-nos en les autòpsies mèdico-legals i judicials i en casos reals que han complementat els conceptes ja treballats a l’aula, com ara els… Llegeix més»

Un dia “grec” a l’institut

Les alumnes de grec de batxillerat han preparat un curtmetratge sobre les arrels gregues de molts conceptes de la nostra llengua (i la majoria de llengües modernes), amb l’objectiu de mostrar com és d’important conèixer les nostres arrels. Al final del vídeo, amb la banda… Llegeix més»

3r d’ESO al Camp d’aprenentatge del Ripollès

El 20 i 21 de maig l’alumnat de 3r d’ESO va fer una estada al Camp d’aprenentatge del Ripollès, a Planoles.

En els dos dies d’estada l’alumnat va realitzar activitats estretament lligades a l’entorn: descoberta de Planoles, tallers d’arquitectura i de jocs medievals, ruta circular per… Llegeix més»

Setmana de judicis amb l’alumnat de 3r d’ESO

Aquesta setmana l’esperit de justícia ha inundat la biblioteca del nostre institut.L’alumnat de 3r d’ESO s’ha vestit amb els millors arguments que ha trobat per tal dedefensar acusats i víctimes. En el marc de l’assignatura de català, han estudiat els tretsdels rols de policia, fiscal… Llegeix més»

El GS de Sistemes de telecomunicacions i informàtics visita Telefònica.

El passat dimarts 7 de maig els alumnes de primer de grau superior de Sistemes de telecomunicacions i informàtics van visitar les instal·lacions de fibra òptica de Telefònica a Girona. Per una banda, ens van explicar com tenien plantejada l’alimentació elèctrica i, pel què fa les… Llegeix més»