Preinscripció CFGS

CURS 2021-2022: CONSULTEU EL WEB DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ PREINSCRIPCIÓ  O BÉ EL PORTAL ESTUDIAR A CATALUNYA.

PRIMERA FASE:

SEGONA FASE:

Destinataris: només poden participar en aquesta fase d’admissió les persones que van presentar la sol·licitud de preinscripció i no van obtenir plaça

Oferta de places: només s’inclouen en aquesta fase les places vacants del primer procés d’assignació (és a dir, les places no ocupades de l’oferta final) i són el resultat de calcular quantes places han quedat vacants un cop finalitzada la matrícula i la gestió de la llista d’espera. 

Actualització del calendari: es modifica el calendari previst.

  • Publicació de centres i cicles formatius amb places vacants: 2 de setembre de 2021. (enllaç)
  • Presentació de sol·licituds segona fase d’admissió (ampliació de peticions): del 2 al 6 de setembre de 2021. (enllaç)
  • Publicació d’admesos al centre: 9 de setembre de 2021. (enllaç)

DARRERA NOTÍCIA DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ A 8 DE SETEMBRE DE 2021:

Us comuniquem que s’ha produït un error informàtic en la publicació de la llista d’assignacions de la segona fase d’admissió a cicles superiors de formació professional, que es va publicar ahir dia 7 de setembre. Concretament, l’assignació de les places realitzada no és correcta, ja que no s’han aplicat les prioritats establertes per a aquest procés.

Les llistes d’admesos generades ahir són errònies.

Estem tornant a llançar el procés d’assignació de manera que, es podrà publicar el llistat d’assignacions no més tard de demà dia 9 de setembre al matí.

Aprofitem per informar-vos que s’ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds de grau superior de formació professional procés extraordinari fins al dia 14 de setembre. I la data màxima de publicació de la llista d’admesos és el dia 21 de setembre de 2021.

Disculpeu les molèsties que aquest error us hagi pogut ocasionar i moltes gràcies per la vostra col·laboració.

PROCÉS EXTRAORDINARI D’ADMISSIÓ. (enllaç)

  • (Places de CFPS), Informació del Departament d’Educació : Hi ha hagut un error en la publicació de la llista d’assignacions de la segona fase d’admissió a cicles superiors de formació professional, que es va publicar ahir dia 7 de setembre. Properament penjarem les llistes correctes.
  • El període per presentar sol·licituds en aquest procés extraordinari és del 8 al 14 de setembre de 2021. Has de descarregar-te la sol·licitud de preinscripció, omplir-la i signar-la. Tingues present que si t’interessa més d’una opció del mateix centre, cal indicar els cicles i torns per ordre de preferència.
  • La sol·licitud és presenta al centre, presencialment (si es vol es pot fer enviant tota la documentació via correu electrònic: b7004499@xtec.cat) i s’hi ha d’adjuntar la documentació d’identificació, la de nota mitjana de l’ensenyament que permet l’accés o de la prova d’accés i la credencial d’haver participat en el procés ordinari de preinscripció si és el cas. Es poden presentar sol·licituds a diferents centres sense que això impliqui duplicitat.
  • No més tard del 21 de setembre, el centre farà pública la llista de sol·licituds amb plaça assignada, la llista de sol·licituds sense plaça assignada i la llista de sol·licituds excloses, si és el cas, així com la forma i dates de matriculació.
  • Llistes d’admesos (Matriculació del 16 al 18 de setembre)
  • Enllaç Matrícula